Externalització de Serveis

La rendibilitat d’externalitzar el departament de Marketing.

Maximitzi el seu marketing externalitzant els serveis a Segmenttia.

Segmenttia oferim serveis d’externalització de Marketing a mida de les necessitats del client. Oferim ser el seu departament de Marketing integrant-nos a l’operativa de l’empresa, realitzant totes les funcions pròpies del departament, i executant les accions planificades per maximitzar-ne l’efectivitat d’acord als objectius de Marketing i Comunicació definits.

Optimització

Optimitzar el cost del departament, racionalitzant i reduint els costos d’estructura de l’empresa.

Flexibilitat

Treballar amb una infraestructura flexible i adaptada a les necessitats del negoci en cada moment.

Cobertura

Disposar d’una solució completa que va des de la definició estratègica del pla a la seva implementació.

Competència

Obtenir la millor estratègia de Marketing per a l’empresa, utilitzant les millors eines i pràctiques del Marketing digital i Marketing tradicional.

Professionalitat

Disposar d’un equip multi-disciplinar amb amplis coneixements en tots els àmbits del Marketing i la Comunicació: disseny, planificació, programació, estratègia,…

Rendibilitat

Potenciar els punts forts de l’empresa, identificant noves oportunitats i aconseguint major competitivitat en el mercat i augmentant la rendibilitat.

Outsourcing pensat per a que et puguis centrar en l'important

A Segmenttia sabem que externalitzar el departament de Marketing i Comunicació de forma total o parcial contribueix a incrementar el rendiment del departament i a consolidar les estratègies planificades per garantir-ne l’èxit empresarial.

Preparat per a pujar a bord?

Si tens qualsevol dubte o pregunta a fer-nos estarem encantats de ajudar-te en el que faci falta, informa't sense compromís.
Scroll to top