Marketing Offline

La comunicació més tradicional.

Et proporcionem les eines per treure el millor partit al marketing tradicional

Tot i el creixement que ha experimentat Internet en els últims anys, el Marketing offline continua sent vigent i formant part de l’estratègia de les empreses. Saps quins serveis oferim?

Marketing Directe

El Marketing Directe permet crear una comunicació personal i individualitzada amb cada client. Des de Segmenttia oferim solucions de Marketing Directe com el Mailng postal, creació i distribució de Publicitat (fulletons, catàlegs, guies, revistes, …), Telemarketing, SMS Marketing, … Ajudem als nostres clients a dissenyar i planificar la manera més òptima per arribar al segment de públic seleccionat, i a assolir els objectius plantejats en cada campanya de Marketing.

Esdeveniments i Relacions Públiques

Projectar una bona imatge dins i fora de l’empresa és vital. A Segmenttia volem que els esdeveniments i actes de relacions públiques que desenvolupen els nostres clients els reportin el benefici més gran possible en qüestió d’imatge. Oferim la gestió integral en l’organització de qualsevol acte, ja sigui fires, congressos, celebracions, patrocinis, marxandatge, convocatòria de convidats, la seva projecció als mitjans de comunicació, …. Tot cuidat fins a l’últim detall.

Publicitat i Comunicació a mitjans Tradicionals

Els mitjans de comunicació tradicionals són eines indispensables del Marketing offline per arribar al client. A Segmenttia desenvolupem qualsevol acció pròpia d’un gabinet de premsa o comunicació corporativa: redacció de notes de premsa, gestió d’entrevistes, articles, elaboració de dossiers, organització de rodes de premsa,… i mantenim una relació directa amb els mitjans (premsa, ràdio, televisió,…) per tal de garantir que el missatge del nostre client arribi i es difongui de forma clara i directa.

Identitat Corporativa

Per a  Segmenttia la identitat corporativa és transcendental en la relació amb els clients, ja que aquesta projecta en el seu imaginari una associació, ja sigui conscient o inconscient, de records, atributs, colors, imatge, …. associats directament a l’empresa, negoci, producte o servei que es comercialitza. Per tant, és important que la identitat corporativa estigui ben treballada, amb una una imatge cuidada i una línia d’estil d’acord als valors, cultura i filosofia del negoci capaç de generar confiança en el client. 

A Segmenttia creiem que tant el Marketing online com l'offline són necessaris per a les empreses, i que combinades amb eficàcia permeten arribar al públic objectiu.

Preparat per pujar a bord?

Si tens qualsevol dubte o pregunta a fer-nos estarem encantats de ajudar-te en el que faci falta, informa't sense compromís.
Scroll to top