Marketing Online

El present i el futur s'ecriu amb Marketing Digital

Elaborem la teva estratègia de marketing personalitzada segons els teus objectius

A Segmenttia posem a l’abast dels nostres clients els nostres coneixements i experiència per a assessorar-los de la millor manera possible. Saps quins serveis oferim?

El posicionament SEO i la definició de paraules clau són inherents a l’estratègia de Marketing Digital d’una empresa. El posicionament SEO se centra a millorar la visibilitat del lloc web de manera orgànica i “natural”, sense el cost addicional de contractar publicitat en cercadors com Google. Des de Segmenttia oferim el servei del posicionament SEO treballant elements clau com la correcta optimització, arquitectura i usabilitat de la web; la selecció idònia de les paraules clau en l’estructura de la web com ara en la URL, els títols, etiquetes, continguts, … així com el número i la qualitat d’enllaços que apunten all lloc web.

Elements com una pàgina web corporativa, un producte, un servei o una botiga online són la carta de presentació de qualsevol negoci a Internet, i per tant un element fonamental de comunicació i una de les parts més importants del Marketing en una empresa. A Segmenttia oferim solucions a mida i adaptades a cada projecte i client, on el disseny, la programació, la usabilitat i l’optimització són elements clau per garantir l’èxit d’un lloc web.

Les Xarxes Socials com Instagram, Facebook, Twitter, Linked-in, Pinterest, …. amb milions de visites cada dia són un aparador per a les empreses i un canal imprescindible d’atenció i escolta activa del client. La presència d’una empresa a les Xarxes Socials ajuda a millorar el vincle i la comunicació empresa-client, client-empresa; ajuda a millorar la segmentació del target client; i en millora l’eficàcia comercial, ja que es poden convertir una eina clau per rebre inputs directes dels clients contribuint a millorar els productes, serveis o processos que ofereix l’empresa. Per a les empreses, avui en dia és imprescindible treballar la imatge que se’n projecta d’elles en aquest entorn a través d’una estratègia de Social Media integrada dins l’estratègia de Marketing global de l’empresa. A Segmenttia dissenyem i executem estratègies de Social Media, identificant quines són les Xarxes Socials més adients segons el target, als objectius, a la imatge que es vol projectar a Internet.

La geolocalització ajuda a posicionar-nos en els mapes, tant als usuaris com als negocis, i ens ensenya allò que tenim al nostre voltant. A Segmenttia posicionem els negocis a Internet a través de Google Maps, Google Places, Google My Business,  … fent que sempre estiguin visibles a la xarxa, i que els usuaris puguin saber on està ubicat, llegir ressenyes, opinions d’altres usuaris, conèixer ofertes i promocions, … i augmentar així les visites i les vendes del negoci. Treballem amb la revolucionària eina Business View pensada per atraure clients i potenciar la presència dels negocis a Google, gràcies a un recorregut virtual de 360º amb la tecnologia de Street View.

Les campanyes de publicitat en cercadors com Google complementen l’estratègia de posicionament web i s’han consolidat com un canal publicitari eficient, econòmic i d’ampli abast. La publicitat online pot arribar a ser molt efectiva i rendible, ja que permet accedir a mercats fortament segmentats i distribuïts geogràficament, i perquè no hi ha cap mitjà publicitari que permeti arribar amb la precisió i eficàcia que ho fan, per exemple, Google AdWords o Facebook Ads. Segmenttia desenvolupem campanyes de publicitat online de pagament (PPC) a Google AdWords, Google Display, Facebook Ads, … definint conjuntament amb el client els objectius que ens permetin traçar l’estratègia de la campanya de publicitat online adient.

L’Email Marketing és una eina de Marketing Directe ineludible amb un potencial enorme per a les empreses. És també un excel·lent creador de relacions, ja que permet interactuar directament, de forma personal i individualitzada tant amb clients potencials com reals, conèixer-los millor, i fins i tot anticipar-se a les seves expectatives i necessitats. L’Email Marketing, ja sigui amb campanyes de Mailing o Newsletters, han d’estar integrades dins l’estratègia de Marketing i Comunicació de l’empresa, posant èmfasi en el coneixement avançat i segmentació dels clients, en la planificació de les campanyes, la personalització de continguts, el disseny, l’anàlisi de resultats i el seguiment del comportament dels clients. A Segmenttia oferim un servei integral de campanyes d’Email Marketing utilitzant plataformes de gestors de mailing i treballant les campanyes des de l’inici, definint el missatge, copy, continguts, disseny, programació, gestió de bases de dades, segmentació de contactes, enviament, estadístiques de resultats, … per tal que qualsevol empresa pugui establir un canal de comunicació directe i efectiu amb els seus clients i/o clients potencials.

Basat en la idea de proporcionar contingut de valor i interessant, i de distribuir-lo de forma gratuïta per la xarxa amb objectiu de generar una reacció positiva entre els usuaris, atraure nous clients potencials i fidelitzar els que ja tenim.
Segmenttia dissenyem estratègies de Marketing de continguts personalitzades (blog, informe sectorial, white paper, pdf., newsletter, vídeo tutorial, …), sempre d’acord a l’estratègia de Marketing global. Creem continguts user-friendly d’acord als criteris de Google per ajudar en el posicionament SEO utilitzant contingut fresc, renovat i dinàmic; i informació rellevant i d’interès, que ajudin a donar major visibilitat a la web, millorar el posicionament en cercadors, millorar la qualitat del tràfic a la web i les conversions, i mantenir una bona reputació online.

El Video Marketing pot informar, impactar i posicionar en funció de l’objectiu que vulguem assolir. És una eina de gran utilitat, d’alt impacte i amb gran potencial viral que, amb un cost reduït, pot arribar a un gran nombre d’internautes, augmentar el tràfic al lloc web i aconseguir una major conversió de clients. A Segmenttia creem i produïm vídeos online perquè som conscients que l’ús de la imatge audiovisual a través d’Internet en canals com YouTube ajuda a captar nous clients i a fidelitzar el que ja tenim. Amb el temps, el Video Marketing va guanyant pes i s’està convertint en un dels suports multimèdia més habituals, gràcies a la capacitat de captar l’atenció de l’usuari, i d’augmentar la credibilitat i reputació de l’empresa, sempre, és obvi, que s’ofereixin continguts útils i diferenciadors respecte a la competència.

Disposem de les eines i els coneixements de marketing digital més avançats.

Preparat per pujar a bord?

Si tens qualsevol dubte o pregunta a fer-nos estarem encantats de ajudar-te en el que faci falta, informa't sense compromís.
Scroll to top