Què és Segmenttia?

Coneix-nos més a fons.

Som un equip professional multidisciplinari amb una àmplia experiència en projectes estratègics i operatius de Marketing i Comunicació.

Thomas Smith

CEO & Founder

Eloise Smith

Project Manager

Stella Smith

Creative Director
Treballem amb rigor i professionalitat. Amb un ferm compromís amb l’anàlisi, la qualitat i el treball en equip. A Segmenttia tenim una clara orientació a client. Treballant conjuntament amb ell en el desenvolupament del negoci, contribuint a detectar necessitats i noves oportunitats de mercat, aportant valor i les millors solucions en cada projecte. T’ajudem a assolir els teus objectius empresarials amb rigor, experiència i professionalitat.

Dissenyem estratègies de Marketing i Comunicació a mida a les empreses.

Treballem per aportar solucions efectives i eficaces a les necessitats comercials i empresarials de cada client. Planifiquem i desenvolupem plans de Marketing estratègic i operatiu i plans de Comunicació d’acord a l’estratègia empresarial i al seu públic objectiu.
A Segmenttia treballem amb els nostres clients com a socis estratègics, optimitzant la seva inversió en Marketing i ajudant-los a crear marques que construeixin  i aportin valor.

Què necessites? Nosaltres t'ajudem.

Parlem?

Qualsevol cosa que necessitis comentar amb nosaltres, fes-ho sense compromís! Ens trobareu a:

  • Passatge Misser Mas 17-19 08243 Manresa
  • (+34) 652 836 217 / 938 740 910
  • info@segmenttia.com

Scroll to top